Om ordetfritt.se

Jag heter Tobias, och det är jag som är författaren till ordetfritt.se. Här tar jag upp nyheter och ger min syn på olika händelser. Jag skriver också en del om politik och andra saker som är viktiga för vårt samhälle. Att jag valde namnet ordetfritt beror på att den här bloggens innehåll kan skifta väldigt mycket. Jag vet inte från en dag till en annan vad jag ska skriva om, och därför tyckte jag att ordetfritt var ett passande namn på bloggen. Här är ordet fritt och det betyder att jag kan skriva om vad jag vill. Ibland blir det allvarliga ämnen och ibland blir det humor, ibland handlar det om min vardag och ibland skriver jag om händelser i andra delar av världen.

Gemensamt för allt som skrivs här är i alla fall att det kommer från mig och att jag har någon form av åsikt om det. Det kan vara saker jag tänker på, saker jag vill tipsa om, stora eller små nyheter och händelser eller något annat som jag tycker är värt att skriva om. Tillsammans blir mina texter en intressant samling av både lättsam läsning och fakta. Jag ser bloggen som mitt eget speakers corner där jag får hålla de tal jag känner för och där det är upp till var och en att lyssna eller att gå vidare. Förhoppningsvis hittar ni något intressant här, och ni är också varmt välkomna att lämna kommentarer, tycka till och ge mig tips på ämnen att skriva om.

Eftersom bloggen delvis handlar om min vardag är det kanske på sin plats att jag presenterar mig själv lite tydligare. Jag bor i Norrköping tillsammans med en flickvän och två katter. Jag arbetar som skribent och kan tydligen inte få nog av att skriva på jobbet. Det finns många tankar som rör sig i mitt huvud, och eftersom jag älskar att uttrycka mig i skrift var det naturligt för mig att starta en blogg där jag kan dela med mig av mina åsikter. Jag tycker om djur och natur, sport, politik och att läsa, och det är ämnen som ni kan förvänta er att läsa en del om i bloggen. Kom ihåg: ordet är fritt!